Info in English
Infos auf Deutsch
Info på Dansk

Vi startede op den 17.02.2020, lige før nogle af vores folk tog til Australien.

Team Firefighters er en gruppe/forening, der består af brandfolk som tager ud i EU og hjælper til hvor vi nu kan. Det kan være skovbrande, oversvømmelse, sammenstyrtninger, genopbygning, hvor mange er eftersøgte, kort sagt vi tager ud i verdens brændpunkter

Alle i Team Firefighters har en baggrund som brandfolk, eller inden for beredskabet. Dermed ved vi også hvad det er vi laver når vi er ude. Ikke at vi siger vi er helte og bare kan alle ting. Men vi prøver at gøre det så godt vi kan, med vores erfaringer her hjemme og når vi er sendt ud. Derudover, så har nogle af os været udsendt – både i Sverige hvor skovbranden raserede i 2018. Nogen har også været i Australien 2020 hvor skovbrande også raserede der.

Vi er ikke helte, men bare brandfolk som gerne vil ud og hjælpe andre, og være med at skabe sikkerhed og tryghed for borgerne igen. Denne forening er en frivillig forening, derfor får vi ikke bare ting udefra eller økonomisk støtte. Det kan nogle gang godt være svært – derfor søger vi også folk der evt. kan hjælpe os. Evt. med materiale eller mindre eller større beløb. Man kan evt. kontakte os, hvis man gerne vil det via vores kontakt side eller ved at gå herind ( linket kommer ) og støtte os på den måde.

Husk små donationer også giver mening. Da vi har brug for udstyr, mv. kan du altid donere større eller mindre beløb herfra Team Firefighters består af en leder, en logistik medarbejder, kontor kvinde og så frivillige. De frivillige kan melde sig til Team Firefighters og få besked når og hvis der er brug for Team Firefighters ude i verden. På den måde kan vi hurtigt skaffe frivillige.